Επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Λαζόπουλο για κόντρα με Άδωνι: Υπέρτατη αλαζονεία και υποκρισία – ΒίντεοwwwtdyuifuyuiytetΘέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλου και τον  Άδωνι Γεωργιάδη πήρε η Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στη Νανά Παλαιτσάκη είπε: «Κάνει στρατευμένη σάτιρα. Γνωρίζουμε όλοι τις σχέσεις που έχει με την κυβέρνηση και ιδίως με τον πρωθυπουργό. Βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλικές σχέσεις με όποιον θέλει. Και βέβαια υπέρτατη αλαζονεία και υπέρτατη υποκρισία, καθώς δήλωσε ότι “στην εκπομπή μου μπαίνουν μόνο όσοι θέλω εγώ”. Ναι, αλλά σε μια κοινωνία πρέπει να σέβεσαι και τον άλλον και δεν μπορείς να έχεις ξεκινήσει την ανθρωποφαγία για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και εσύ μετά να λες ότι θα κάνεις ότι θέλεις και ούτε να προσβάλεις.

Αν ήμουν στη θέση του Άδωνι δεν θα προέβαινα σε τέτοια πράξη, δηλαδή να πάω εκεί, νομίζω δεν έπρεπε να το πράξει. Θα έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά. Αν εγώ θεωρούσα ότι αυτό με θίγει ως προσωπικότητα και παραβιάζει τα ατομικά μου δικαιώματα, θα προσέφευγα στη δικαιοσύνη. Και επίσης θα μπορούσε ο ίδιος να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο και θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για τα τρία εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του εξωτερικού που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από χρόνια να έχει στο όνομά του ή σε όνομα της οικογενείας του».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.