Εκλογές ΝΔ: Προηγείται σταθερά ο Μεϊμαράκης – Ποιος είναι δεύτερος



ekloges-nd-meimaraiks-tzitzi-adonis-708

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η καταμέτρηση ψήφων στη Συγγρού, με τα πρώτα αποτελέσματα στην επικράτεια να δείχνουν ότι προηγείται σταθερά και μακράν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στις 22:00 με καταμετρημένο το 22% των ψήφων (χωρίς όμως να υπάρχουν αποτελέσματα από την Α και τη Β Αθήνας) το αποτέλεσμα διαμορφωνόταν ως εξής:

Μεϊμαράκης: 46%
Τζιτζικώστας:25%
Μητσοτάκης: 23%
Αδωνις: 7%

Μητσοτάκης: Είμαι δεύτερος, θα πάμε σε δεύτερο γύρο

Μισή ώρα αργότερα, στις 22:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω κύκλων του αμφισβήτησε το αποτέλεσμα αυτό (που προκύπτει από την ενσωμάτωση του 22%). «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειναι στο 30%. Η διαφορα ειναι πολυ μικρότερη απο αυτη που λέγεται και γράφεται. Παμε στο Β´ γυρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ», δήλωνε χαρακτηριστικά το περιβάλλον του υποψηφίιου.

Νωρίτερα, μια φωτογραφία από υπολογιστή της Συγγρού όπου περνιούνται τα αποτελέσματα, έδειχνε το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση με ενσωματωμένο το 6,59% των ψήφων.

Οπως φαίνεται λοιπόν από αυτή, με ενσωματωμένο το 6,59% του αποτελέσματος, όπως προκύπτει από την καταμέτρηση σε 82 από τα συνολικά 1.245 τμήματα της επικράτειας πρώτος με διαφορά έρχεται ο Ευάγγγελος Μεϊμαράκης, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας και τέταρτος ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε 10.531 ψηφοδέλτια που έχουν καταμετρηθεί καταγράφονται τα εξής ποσοστά:

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 4.968 (47,4%)
Κυριάκος Μητσοτάκης: 2.514 (23,99%)
Απόστολος Τζιτζικώστας: 2.378 (22,69%)
Αδωνις Γεωργιάδης: 621 (5,93%)

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.