Εορταστικό κλίμα από τον ΟΑΠΝ – Δείτε τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου



dsdktflo8flio9uΟ Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης (ΟΑΠΝ) στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων προγραμματίζει για το Σαββατοκύριακο τις εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Εικαστικό Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στις  6.00 το απόγευμα αφήγηση παραμυθιού με τίτλο «Χρωματιστές Παραμυθομελωδίες – Η παπλωματού». Μια δράση που συνδυάζει τη μουσική, την αφήγηση και τα εικαστικά!

Αύριο Κυριακή 20 Δεκέμβρη στις 11.00 το πρωί Χορωδίες της πόλης ψάλουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους στην Κεντρική Πλατεία (Δημαρχείο). Συμμετέχουν οι Χορωδίες:  Ερυθρού Σταυρού, Μικρασιατών Κοζάνης, Ιστορικού & Λαογραφικού Συλλόγου Λευκόβρυσης Διγενής Ακρίτας και Πολιτιστικού Συλλόγου – Φανού Σκ΄ρκας.

Στις 12.30 το μεσημέρι το Σύνολο Φλογέρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης θα σκορπίσει Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες βάζοντας τη δική του μουσική πινελιά στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Αμέσως μετά ακολουθεί παρέλαση Μωμόγερων στους δρόμους του εμπορικού κέντρου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.