5 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες συγκέντρωσε η ΑΧΕΠΑ Κοζάνηςaxepa_kozanisΤο τμήμα HJ-15 «Ιωάννης Τράντας» της ΑΧΕΠΑ Κοζάνης, στα πλαίσια της δράσης μας συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που εισέρχονται στην χώρα, έχοντας αρωγό το Σώμα Ελλήνων Οδηγών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για το συγκινητικό ενδιαφέρον τους και τη βοήθειά τους.

Εντός του μηνός Νοεμβρίου συγκεντρώσαμε πλέον των 5 τόνων ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και απεστάλησαν στην Ειδομένη με σκοπό να χρησιμοποιηθούν κατά το δύσκολο έργο που διεξάγεται εκεί από τους φορείς και εθελοντές.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Σώμα Ελλήνων Οδηγών για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της δράσης, το Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου στον οποίο συγκεντρώθηκαν τα είδη και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη διάθεση ενός φορτηγού κατά τη μεταφορά αυτών στην Ειδομένη.

Για το Tμήμα HJ-15
“Ιωάννης Τράντας” – ΑΧΕΠΑ Κοζάνης
Δ.Παύλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.