Ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγ. Γεωργίου στα ΣέρβιαyuyfulkyfstrjshrekjyΤην σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού» υπέγραψε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων  και αφορά την εξασφάλιση από την Δημοτική Αρχή χρηματοδότησης 100.000 €.  Με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης (κόστος έργου 55.000 € και αφού προηγήθηκε ο σχετικός διαγωνισμός), θα ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Αγ. Γεωργίου στα Σέρβια.

Το συγκεκριμένο έργο λειτουργεί συμπληρωματικά σε σχέση με τα έργα της ανάπλασης που εκτελούνται και ολοκληρώνονται αυτήν την περίοδο μέσα στην πόλη. Πρόκειται για έναν δρόμο ιδιαίτερα επιβαρυμένο, που οδηγεί στο Κέντρο Υγείας Σερβίων ενώ αναμένεται αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης στις κεντρικές οδούς και την πλατεία των Σερβίων. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.