Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της ΑΡΣΙΣ «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη» ταξιδεύει στο «Δάσος των Ξωτικών»



aartyusrtuyrtutuΜετά την επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού μας, τη ζεστή σας συμμετοχή, τα πολύ καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια για τις δημιουργίες μας, την αμέριστη στήριξη σας, το παζάρι μας μεταφέρεται, για τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο «Δάσος των Ξωτικών», στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

Στο παζάρι μας θα βρείτε εντυπωσιακές, χειροποίητες χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο, δημιουργίες που με μεγάλο μεράκι επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου.

Με τη στήριξη του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού καθιστάτε βιώσιμο το όραμα του Ελεύθερου Σχολείου, συμβάλλοντας στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του χώρου μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αποδοχή του αιτήματος μας για δωρεάν φιλοξενία στο «Δάσος των Ξωτικών» και τη Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου για τη στήριξη της.

Επισκεφτείτε μας στο «Δάσος των Ξωτικών» …στηρίξτε την προσπάθεια… γιατί τελικά: η Αγάπη δεν ξοδεύεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.