Επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια διοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνηςeve_kozanisΤο Επιμελητήριο Κοζάνης στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ενίσχυση της Εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων ανακοινώνει την πρόθεσή του για διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στα Σκόπια, περί τα τέλη Φεβρουαρίου 2016, με τη συμμετοχή  των επιχειρήσεων- μελών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Επίσης, ενημερώνει τα μέλη του ότι κατόπιν επαφών που πραγματοποίησε ήδη με το Γενικό Προξενείο της FYROM στη Θεσσαλονίκη και με το Επιμελητήριο Σκοπίων, όπου θα γίνουν Β2Β συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών, υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Σκοπίων για τους κλάδους των κατασκευών, τροφίμων – ποτών, κονσερβοποίησης, γαλακτοκομικών, δομικών υλικών, μαρμάρων,  κ.α.

Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην αποστολή να υποβάλλουν  σχετική αίτηση που χορηγείται από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου έως και 11 Ιανουαρίου 2016 ή να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου στο τηλ. 24610 41693, (υπεύθυνη κα Καρακουλάκη)

Ο Πρόεδρος
του Επιμελητηρίου Κοζάνης
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.