Δυο μεγάλες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στην Κοζάνη! Μπαζάρ κοσμημάτων από το τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης

55ftghsfghfsgΟ Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης (ΟΑΠΝ) και το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης (ΔΩΚ) διοργανώνουν δυο μεγάλες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα:
την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη τα Μικρά σύνολα και η Παιδική Χορωδία του ΔΩΚ θα παρουσιάσουν το «Παραμύθι των Χριστουγέννων».
Συμμετέχουν οι Τάξεις των Ε. Μπαντώλα, Κ. Σουλιώτη, Σ. Τάκα, Σ. Κουκουμπέση. Αφηγείται η Α. Τοπάλη. Σκρουτζ ο Ευαγ. Τζημόπουλος.

Την Κυριακή 20 Δεκέμβρη η Νεανική Χορωδία με τη διδασκαλία Ε. Μπαντώλα, η Μικτή Χορωδία, η Μικρή Ορχήστρα και η Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη θα παρουσιάσουν τη «Συναυλία των Χριστουγένων».
Ωρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8 το βράδυ και
η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου,  στο φουαγιέ της Αίθουσας Τέχνης το τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης θα λειτουργεί μπαζάρ κοσμημάτων κατασκευασμένων από τους σπουδαστές  του. Τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό.

Σας Περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους της μουσικής !

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.