Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00 την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο 159χλμ. Ηγουμενίτσας-Θεσσαλονίκης, της Εγνατίας Οδού, στον Ανατολικό Κόμβο Γρεβενών με κατεύθυνση την Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το greveniotis.gr, αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Γρεβενών και η Πυροσβεστική, ενω ο δρόμος παρέμεινε κλειστός και η διεξαγωγή της κυκλοφορίας γίνονταν μέσα από την πόλη των Γρεβενών.
Δειτε την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής:
Στις 18:15, σήμερα 13/12/2015, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή και ανατροπή από το οδόστρωμα Ι.Χ.Ε. οχήματος, στο 159χλμ. Ε.Ο. Ηγουμενίτσας-Θεσσαλονίκης, μεταξύ νοτίου και ανατολικού κόμβου Γρεβενών . Ανασύραμε από το οδόστρωμα δύο άτομα του οχήματος, χωρίς εμφανή σημάδια ζωής και τρίτο άτομο του οχήματος βαριά τραυματισμένο. Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν Γρεβενών. Στο συμβάν επιχείρησαν πέντε (5) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο (2) οχήματα.
Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις |
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch |
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη |
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας |
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης |
Ανώνυμος
- Edit
ante pali…
polu krima
Ανώνυμος
- Edit
κρίμα, χριστουγεννιάτικα…
Ανώνυμος
- Edit
κριμα