Οι μικροί φίλοι από σχολεία της Κοζάνης στολίζουν τον Δημοτικό Κήπο! Δείτε τη δράση του Δήμου



ygvuygygouilΗ 11η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού. Είναι η ημέρα που όλοι εμείς οι ενήλικες πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι αφήνουμε ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Γιατί τα παιδιά πρέπει να γιορτάζουν όλες τις μέρες του χρόνου.

Η Χάρτα των Δικαιωμάτων του Παιδιού αναφέρει μεταξύ άλλων ως αναφαίρετα δικαιώματα το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο και χώρο, το δικαίωμα στο παιχνίδι, το δικαίωμα της συμμετοχής και έκφρασης. Με αφορμή την ημέρα αυτήν η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος   και το Τμήμα  Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης από κοινού με παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία,  δημοτικά σχολεία, ειδικές δομές και παιδιά από τοπικές κοινότητες  στολίζουμε με χειροποίητα οικολογικά στολίδια τα δένδρα του Δημοτικού Κήπου, παίζουμε και στέλνουμε μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας στα παιδιά όλου του κόσμου.

Στη δράση συμμετέχουν οι εξής

Παιδικοί Σταθμοί ‘Στρουμφάκια’, ΄Μανιταρούπολη’, ΄Λιλιπούπολη’, ‘Μπλε-Μωβ’
Νηπιαγωγεία 8ο, 9ο, 12ο, 14ο
Δημοτικά σχολεία 1ο, 9ο, 12ο
Ειδικό Σχολείο Κοζάνης, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ  Κοζάνης
Παιδιά από την Τ.Κ Μεταμόρφωσης
Την δράση στηρίζει με παιχνίδια  το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι μικροί φίλοι από σχολεία της Κοζάνης στολίζουν τον Δημοτικό Κήπο! Δείτε τη δράση του Δήμου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.