«Όταν οι απόφοιτοι επιστρέφουν»: Ρεσιτάλ Κιθάρας του Γιάννη Μητρούση από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας



6uyuygiwswfrt

Κύκλο εκδηλώσεων αφιερωμένο σε διακεκριμένους αποφοίτους του διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας το οποίο μετράει ήδη 18 συναπτά έτη καλλιτεχνικής δράσης και εκπαιδευτικής προσφοράς στη Δυτική Μακεδονία.  Οι απόφοιτοί του διαπρέπουν σε ποικίλους εργασιακούς τομείς, στον καλλιτεχνικό χώρο, στην εκπαίδευση και γενικά στις επιστήμες.

Η εναρκτήρια συναυλία του κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.00, στο Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας, όπου ο βραβευμένος κιθαρίστας και απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας Γιάννης Μητρούσης θα δώσει ρεσιτάλ κιθάρας με ποικίλο και δεξιοτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Μητρούσης ζει και εργάζεται στην Κοζάνη. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας το 2005. Συνέχισε τις σπουδές του στην κιθάρα και τα θεωρητικά σε ωδεία της Κοζάνης. Έχει διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς και μέσα στο 2015 κέρδισε δύο πρώτα βραβεία σε διαγωνισμό κιθάρας και ένα πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό σύνθεσης.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.