Παίρνει διαστάσεις η παράνομη διαφήμιση γιατρών της Κοζάνης σε διαφημιστικό φυλλάδιο – Ανακοίνωση και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνηςiatreio1Έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης (κλικ εδώ) σχετικά με παράνομη διαφήμιση γιατρών της Κοζάνης σε διαφημιστικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στην πόλη, ακολούθησε και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης σε μια παρόμοια κίνηση.

Δείτε την ανακοίνωση και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης:

Το φυλλάδιο με τον τίτλο “Ιατρικός Οδηγός Κοζάνης” που κυκλοφόρησε στην πόλη και βρέθηκε στις εξώπορτες των σπιτιών μας μεταξύ άλλων φυλλαδίων, από πιτσαρίες και σούπερ μάρκετ, αποτελεί μία παράνομη διαφημιστική κίνηση.

Το φυλλάδιο αυτό χρησιμοποιεί καταχρηστικά και παραπλανητικά τον τίτλο “Ιατρικός Οδηγός Κοζάνης” με ευθύνη της διαφημιστικής εταιρείας και χωρίς την έγκριση των εμπλεκόμενων Συλλόγων Οδοντιατρικού και Ιατρικού.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης δεσμεύεται ότι θα διερευνηθούν και θα καταλογισθούν οι πιθανές ευθύνες όλων των πλευρών.

Η ιατρική διαφήμιση υπόκειται σε σαφείς περιορισμούς από το νόμο, ως όφειλαν να γνωρίζουν οι προβαλλόμενοι συνάδελφοι, η δε φήμη, γιατρού και οδοντιάτρου, θεμελιώνεται με την επιστημονική του κατάρτιση και τη επαγγελματική του συνέπεια και εντιμότητα.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παίρνει διαστάσεις η παράνομη διαφήμιση γιατρών της Κοζάνης σε διαφημιστικό φυλλάδιο – Ανακοίνωση και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης

  1. Καλά…ο ιατρικός σύλλογος τις διαφημίσεις στα μμε δεν τις βλέπει…ότι θέλουν βλέπουν μου φαίνεται…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.