Ευχαριστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για την 3η Biennale Κοζάνης 1o_dimotiko_sxoleio_kozanisΤο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  για τη διοργάνωση της 3ης Biennale Αστικής και Αρχιτεκτονικής αποκατάστασης (BRAU3) στην Κοζάνη.

Οι μαθητές της Στʼ τάξης με την δασκάλα τους κ. Αγνή Παπαδοπούλου επισκέφτηκαν το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης και ξεναγήθηκαν στην έκθεση έργων αρχιτεκτονικής αποκατάστασης στη Δυτική Μακεδονία, από τον αρχιτέκτονα κ. Βασίλη Τράγια και τον ευχαριστούν θερμά γι αυτό.

Ιδιαίτερα σημαντική κρίνουμε τη δυνατότητα που δόθηκε στους μαθητές μας να μελετήσουν διαφορετικές προτάσεις ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι μέσα από τη μεθοδική ανάλυση και ερμηνεία των αρχιτεκτονικών αξιών και της φυσιογνωμίας του τόπου μας, προτείνουν λύσεις με στόχο το οικιστικό περιβάλλον της πόλης μας να γίνει ομορφότερο και λειτουργικότερο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.