Στο Δάσος των Ξωτικών, πάντα υπάρχει μια δράση ή μια εκδήλωση – Δείτε τι παίζει τις επόμενες μέρες12239995_10207868634064012_4898333465152002500_nΑύριο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, θα δοθεί μουσική παράσταση από το Σύνολο Ποντιακής Λύρας του Νίκου Κοταρίδη, το οποίο αποτελείται από μαθητές των Πολιτιστικών Συλλόγων Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου, Δρεπάνου και Κλείτου.

Ενώ, κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 18:00 Παρέλαση με όλους του Ήρωες του Δάσους των Ξωτικών. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Άγιο Βασίλη, την Αγιοβασηλίνα, τους Ταράνδους, τον Χιονάνθρωπο, τις Πολικές Αρκούδες και φυσικά τα Ξωτικά του Αϊ Βασίλη.

Επίσης, πίσω από το Ταχυδρομείο των Ξωτικών υπάρχει Η ΦΑΤΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ, όπου τα παιδιά μπορούν να φέρνουν από το σπίτι τους ένα παιχνίδι για παιδιά που έχουν ανάγκη την αγάπη μας, τις μέρες των εορτών. Προσοχή τα παιχνίδια να είναι σε καλή κατάσταση και σε περίπτωση που είναι συσκευασμένα από το σπίτι, να αναγράφεται απ’ έξω η ηλικία και το φύλο του παιδιού που προορίζονται. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα συσκευάσετε, δίπλα στη φάτνη υπάρχει χαρτί περιτυλίγματος, υλικά αμπαλάζ κλπ. Ας γίνουν τα παιδιά οι μικροί μάγοι που θα φέρουνε τα δώρα σε κάθε μικρό Χριστό, που οι συνθήκες της ζωής δε επιτρέπουν να έχει τα δώρα που του αξίζουν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.