Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης με τη φωταγώγηση της πόλης! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GRaghretaregdthsrftg

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε, παρά το κρύο, έξω από το Δημαρχείο της Κοζάνης, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου για να συμμετέχει στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης. Η αρχή έγινε με τη φωταγώγηση της πόλης στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης ΠΑΝΔΩΡΑ, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας,Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης (ΔΩΚ), Χορωδία Νηπίων, του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, το σύνολο ποντιακής λύρας Νίκου Κοτταρίδη και το μαθητικό σχήμα jazz μουσικής «Blue Cheese Quartet».

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

1sdfggfhghdj

2sfgthjfsgy

3yjyhjg

4ghjjhfgkhj

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης με τη φωταγώγηση της πόλης! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.