Ο Πύρρος Δήμας σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Συνάντηση με τον Θ. Καρυπίδη και τον Σ. Ζαμανίδη



pgu8ipugpgiiio

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα είχε την Παρασκευή στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης συζητήθηκε η προοπτική διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στην περιοχή.


rthsrtursyutyΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ

Με τον Δήμαρχο Εορδαΐας Σάββα Ζαμανίδη συναντήθηκε στο Δημαρχείο Εορδαΐας την Παρασκευή 4.12.2015 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας ,προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιλέκτων Άρσης Βαρών στην Πτολεμαΐδα.

Η υποδοχή του Δημάρχου ήταν ιδιαίτερα θερμή προς το πρόσωπο του κ.Δήμα τον οποίο χαρακτήρισε  σπουδαίο αθλητή απο τον οποίο ξεκίνησε μια μεγάλη γενιά ολυμπιονικών, που  τίμησε την αθλητική παράδοση της χώρας.

Αναφορικά με την πρόταση του κ.Δήμα για την διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιλέκτων άρσης βαρών ο Δήμαρχος Εορδαΐας τόνισε ότι η δημοτική αρχή  θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της  αυτή τη διοργάνωση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Δ.Ε.Η

<< Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην Πτολεμαίδα η οποία πρίν απο δύο χρόνια φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το ίδιο πρωτάθλημα.Η περιοχή έχει ανάγκη απο τόσο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και η ομοσπονδία μας προωθεί την αποκέντρωση του αθλήματος ,καθώς απο την περιφέρεια έβγαιναν πάντα  μεγάλοι αθλητές >>, επεσήμανε ο κ.Δήμας ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Εορδαίας για τη στήριξή του στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και τη συμβολή του στη διοργάνωση του πρωταθλήματος , που θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου 15θήμερου του Φεβρουαρίου του 2016.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Πύρρος Δήμας σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Συνάντηση με τον Θ. Καρυπίδη και τον Σ. Ζαμανίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.