Το ανάγλυφο της Δυτικής Μακεδονίας και η επιλογή της θέσης της Κοζάνης για τη δημιουργια οικισμού στην αρχαιότηταkaplanoglou_stauros_2015

ΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΗΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Δείτε τη νέα εκπομπή των “Προγονικών Εστιών” του Σταύρου Καπλάνογλου από την τηλεόραση του Flash:

Α .μέρος

Β.μέρος

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το ανάγλυφο της Δυτικής Μακεδονίας και η επιλογή της θέσης της Κοζάνης για τη δημιουργια οικισμού στην αρχαιότητα

  1. Ο κυρ. Καπλάνογλου μιλά εδώ και ένα χρόνο για την ύπαρξη μιας ιστορικής πόλης, μιλά για ελληνικά φύλα που ενδεχομένως να ξεκίνησαν από την περιοχή μας και να έχουν δημιουργήσει πολιτισμό και ιστορικά γεγονότα στην κεντρική και κάτω Ελλάδα,Μικρά Ασία και Ιταλία.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η αδιαφορία των τοπικών αρχόντων, δεν τους καίγεται καρφάκι αν ευσταθούν όλα αυτά,αν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε τουριστικά η αν μπορούμε να ανοίξουμε νέες θέσεις εργασίας με ανασκαφές στα σημεία που αναφέρετε.
    Και αυτά να μην γίνουν, είναι άλλο αυτό που γνωρίζουμε, το ότι την Κοζάνη την χτίσανε τσοπάνηδες από την Αλβανία και την Ήπειρο και άλλο αυτά που εξιστορεί ο Σταύρος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.