Η πρώτη Λέσχη Ντετέκτιβ στην Κοζάνη από το «In & Out in 60 Minutes»! Τι λένε οι ιδιοκτήτες του Escape Room στο KOZANILIFE.GR



12189211_339218762915262_2622610564664844508_o

Επίδοξοι ντετέκτιβ ανηφορίζουν στο Νο2 της Πλατείας Ελευθερίας για να λύσουν τα μυστήρια που στοιχειώνουν την περιοχή! Όχι, δεν έχει διαπραχθεί ακόμα κάποιο ειδεχθές έγκλημα στην Κοζάνη, απλά το φαινόμενο των παιχνιδιών απόδρασης έχει εδραιωθεί και στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα, το «In & Out in 60 Minutes», το πρώτο παιχνίδι απόδρασης που δημιουργήθηκε όχι μόνο στην Κοζάνη, αλλά και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, πρωτοπορεί γι ακόμα μία φορά, δημιουργώντας την πρώτη Λέσχη Ντετέκτιβ!

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συνεχώς νέες καινοτόμες δράσεις στο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας κι όχι μόνο, ώστε να καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του. Έτσι, σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις της ομάδα μας, ο Ευθύμιος Σαββάκης, υπεύθυνος της επικοινωνίας της εταιρείας, πρότεινε την υλοποίηση μίας Λέσχης Ντετέκτιβ στην περιοχή, όπου ο καθένας θα μπορεί να γράφεται δωρεάν και να έχει προνομιακή μεταχείριση σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και γρίφους», αναφέρει ο Δημήτρης Καραμήτσος, ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του «In & Out in 60 Minutes».

«Το κοινό των παιχνιδιών απόδρασης είναι τεράστιο και συνεχώς διευρύνεται, καθώς πρόκειται για μία εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας που δε συναντά τον περιορισμό των ηλικιακών ορίων. Στους χώρους του «In & Out» έχουν παίξει από παιδιά μέχρι παρέες συνταξιούχων που αποφάσισαν να περάσουν λίγο διαφορετικά το απόγευμά τους. Με βάση αυτή την αγάπη των… επίδοξων ντετέκτιβ δημιουργήσαμε μία πρότυπη Λέσχη στην περιοχή, όπου ο καθένας αποκτά εντελώς δωρεάν τον δικό του προσωπικό χώρο στο σκηνικό των εγκλημάτων», τονίζει ο Ευθύμιος Σαββάκης, δημοσιογράφος από την περιοχή μας, που ασχολείται με την παροχή περιεχομένου και πρωτότυπων ιδεών σε εταιρείες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αγγλίας, αλλά και της Αμερικής.

11059602_339518792885259_1553751462022603428_oΔίπλα του ο Φίλιππος Δόλλας έχει μόλις καλωσορίσει πέντε νέους ντετέκτιβ στη Λέσχη και μας εξηγεί τη διαδικασία. «Στον χώρο μας, υπάρχει μία ειδική φόρμα εγγραφής, όπου ο καθένας, που κρύβει έναν Σέρλοκ Χολμς μέσα του, συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία  για να γραφτεί στη Λέσχη μας. Την ίδια ώρα, παίρνει την ειδικά διαμορφωμένη ονομαστική κάρτα μέλους που του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε μία σειρά προνομίων και δράσεων. Συγκεκριμένα, κερδίζει προσωπική έκπτωση 15% στα παιχνίδια απόδρασης της εταιρείας από Δευτέρα έως Πέμπτη και τις πρώτες 2 ώρες λειτουργίας από Παρασκευή ως Κυριακή. Επίσης, κερδίζει 15% έκπτωση για όλη την παρέα του αν αποφασίσουν να παίξουν δύο δωμάτια απόδρασης συνεχόμενα και τα προκρατήσουν είτε μέσα από το site μας, είτε τηλεφωνικά. Παράλληλα, στους χώρους μας γίνονται συνεχώς εκδηλώσεις και διαγωνισμοί όπου αποκτά προνομιακή μεταχείριση, ενώ τέλος, ο κάτοχος της κάρτας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει από τους πρώτους τα καινούρια μας δωμάτια, πριν παραδοθούν στο υπόλοιπο κοινό!», εξηγεί ο Φίλιππος, έτερος ιδιοκτήτης του χώρου.

Το «In & Out in 60 Minutes», άλλωστε, έχει φιλοξενήσει ήδη πολλές πρωτοποριακές δράσεις στους χώρους του. Πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα, μία κοπέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα σε ένα δωμάτιο απόδρασης, όπου όλοι οι γρίφοι είχαν μετατραπεί ώστε να αφορούν την ίδια, με μία τεράστια τούρτα να την περιμένει μετά την εύρεση και του τελευταίου στοιχείου! «Θύτες» ήταν οι καλύτερές της φίλες, οι οποίες οργάνωσαν μαζί με την ομάδα του «In & Out in 60 Minutes» την τέλεια έκπληξη!

Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια του 4ου δωματίου της εταιρείας, του πιο μυστήριου και spooky από όλα αυτά που έχει δημιουργήσει.

Μέχρι τότε μπορείς να συνεχίσεις να αναζητείς τη «Βόμβα», να δραπετεύεις από τη «Ληστεία» και να προσπαθείς να αποδράσεις από τη «Φυλακή», τα τρία δωμάτια που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η «Φυλακή» (όπου μόνο μία παρέα έχει καταφέρει να αποδράσει εγκαίρως) έχει γίνει το πρώτο δωμάτιο στην Ελλάδα όπου λειτουργούν δύο επίπεδα δυσκολίας, με την κάθε ομάδα να αποφασίζει σε ποιο επιθυμεί να παίξει προτού ξεκινήσει το παιχνίδι! Μήπως ήρθε η σειρά σου; Φόρεσε το παλτό σου και πρόσεξε τα στοιχεία από όλες τις πλευρές τους. Σαν αληθινός ντετέκτιβ!

In & Out in 60 Minutes:
Πλατεία Ελευθερίας 2, Κοζάνη
http://www.inandout.gr/
2461 50 60 70

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.