Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν άλλες 3 κλοπές ηλικιωμένων από τη σπείρα Ρουμάνων που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες



astinomia_logoΈπειτα από την σύλληψη 4 υπηκόων Ρουμανίας, δύο γυναικών 32 και 40 χρονών και δύο ανδρών 24 και 40 χρονών (κλικ εδώ για την είδηση), για κλοπή σε βάρος 65χρονης ημεδαπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.

Συγκεκριμένα από τη συνεχιζόμενη έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν ενωθεί μεταξύ τους, έχοντας διακριτούς ρόλους ο καθένας, με σκοπό τις κλοπές σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων γυναικών,  χρησιμοποιώντας πάντα τη μέθοδο της απασχόλησης.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι κατά το χρονικό διάστημα από  15-11-2015 έως 28-11-2015 διέπραξαν τρεις ακόμη κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, σε βάρος τριών ημεδαπών γυναικών 72, 81 και 82 χρονών από τις οποίες αφαίρεσαν τιμαλφή συνολικής αξίας χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900€).

Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να ερευνηθεί η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν άλλες 3 κλοπές ηλικιωμένων από τη σπείρα Ρουμάνων που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.