Παρέμβαση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης για κατασκευαστικές ατέλειες της νέας πλατείας Κοζάνηςtttwsrthsrytuhjtyutey

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μας, συμμετείχε σε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης κ. Δεσποτίδη, με τον μελετητή του έργου και με τον επιβλέποντα μηχανικό παραλαβής του έργου.

Στην σύσκεψη επισημάνθηκαν οι κατασκευαστικές ατέλειες που δεν πληρούν τα κριτήρια προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία και συγκεκριμένα η χρωματική αντίθεση του υλικού στην όδευση τυφλών καθώς και η μεγάλη κλίση της ράμπας στην πλευρά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

Οι υπεύθυνοι της κατασκευής του έργου δεσμεύθηκαν για την άμεση παρέμβαση για την αποκατάσταση των προβλημάτων και πως θα είναι στην διάθεσή μας για ενημέρωση. Ωστόσο τονίστηκε η μη συνεργασία της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης για την κατασκευή της ράμπας που εφάπτεται με το κηροποιείο της εκκλησίας.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα παρακολουθεί, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Α.μεΑ., κάθε πρόσκληση τεχνικού έργου για τον έλεγχο των κριτηρίων προσβασιμότητας τόσο στην φάση της μελέτης όσο και στην διαδικασία υλοποίησης.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης
    

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Συμεωνίδης Μάριος

3 σχόλια στο άρθρο “Παρέμβαση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης για κατασκευαστικές ατέλειες της νέας πλατείας Κοζάνης

  1. Ειδοποίηση: Απάντηση της Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης σχετικά με την κατασκευή ράμπας στην πλατεία Κοζάνης | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.