Καταγγελία στην Εισαγγελία Κοζάνης εις βάρος της ΑΕΠΙ – Δείτε αναλυτικάdikastiria_kozanisΥπενθυμίζουμε εκ ΝΕΟΥ και μάλιστα ΜΕ ατράνταχτα στοιχεία που θα αναφέρουμε στη συνέχεια.

Συνάδελφε, μην τρομοκρατείσαι, μην ενδίδεις, έλα σε αντιπαράθεση(μέσα σε νόμιμα πλαίσια της Ελληνικής Δημοκρατίας), με οποιαδήποτε Εταιρεία Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Απορρέουν πολλά δικαιώματα υπέρ υμών από το νόμο 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η ΑΕΠΙ και συγγενή πνευματικά δικαιώματα, βάλλονται πανταχόθεν, διότι λόγω της κρίσης χρησιμοποιούν το καθετί για να μας τρομοκρατήσουν. Τελευταία μάλιστα χιλιάδες συνάδελφοι ειδοποιούνται ΓΙΑ:
1.Ανακρίσεις
2.Μηνύσεις
3.Ειδοποιήσεις από Αστυνομία
4.Ειδοποιήσεις από Εισαγγελείς
5.Ειδοποιήσεις για πληρωμή και να προσκομίσουμε την Απόδειξη στην Αστυνομία(εδώ πολλά ερωτηματικά)
6.Ειδοποιήσεις σε καταστήματα τα οποία είτε δεν υπάρχουν, είτε ήταν κλειστά λόγω ανακαίνισης ή λόγω διακοπών.
7.Το εκπληκτικό νέο στοιχείο εκφοβισμού ΟΤΙ: παίζουμε δήθεν το ρεπερτόριο τους και μάλιστα τοποθετούν και τα είδη των τραγουδιών χρησιμοποιώντας και μάρτυρες.

Και ως εκ θαύματος χρησιμοποιούν ως μάρτυρες, ποιούς νομίζετε συνάδελφοι;

Εισπράκτορες της ΑΕΠΙ, οι οποίοι μάλιστα απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την δήθεν εξακρίβωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Κατατέθηκαν στην Εισαγγελία Κοζάνης, από τον Πρόεδρο κ. Γρηγόριο Τσαπατσάρη με λεπτομέρειες , στοιχεία, με όλα τα δρώμενα της ΑΕΠΙ.

Δηλαδή:
1.Πολλών Αποφάσεων Αποκεντρωμένων Περιφερειών(Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης).
2.Αθωοτικές δικαστικές αποφάσεις, όπως των 126 συναδέλφων των Σερρών, που με τον Πρόεδρο κ. Κωτσαμπά Σωτήρη, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μας να αθωωθούν και μάλιστα να πάρει δημοσιότητα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.
3.Διάφορες συμβιβαστικές αποφάσεις
4.Σκεπτικά Ενστάσεων που αθωώνονται οι συνάδελφοι από τις Περιφέρειες.
5.Απίστευτη, Μοναδική επιτυχία σε Δήμο Κεντρικής Μακεδονίας κερδίσαμε. Να μην αποσταλεί η Υπεύθυνη Δήλωση 1599/1985 από τον Δήμο στην ΑΕΠΙ και στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ως προσωπικά δεδομένα.

Έτσι η ανωτέρω Εταιρείες δεν γνωρίζουν τα στοιχεία του κάθε συνάδελφου(για το είδος της μουσικής). Θυμίζουμε το κείμενο:

<<Η μουσική που χρησιμοποιώ στο κατάστημα μου ανήκει αποκλειστικά και μόνον σε δημιουργούς ή άλλους δικαιούχους που δεν έχουν αναθέσει τη διαχείριση του περιουσιακού τους δικαιώματος σε οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης και ειδικότερα στην ΑΕΠΙ και στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Αντίγραφο της παρούσας υπεύθυνης δηλώσεως μου εξουσιοδοτείται με την παρούσα δήλωσή μου ο Δήμος [Ο.Τ.Α.] να το κοινοποιήσει άμεσα στην ΑΕΠΙ και στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ>>.

Όλα τα ανωτέρω στοιχεία είναι στη διάθεση του κάθε συνάδελφου ή Φορέα.

ΜΟΝΟ όλοι μαζί θα πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ                                ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καταγγελία στην Εισαγγελία Κοζάνης εις βάρος της ΑΕΠΙ – Δείτε αναλυτικά

  1. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΗ ΦΕΡΟΥΝ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.