Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά με το χιόνι να ξεπερνά το μισό μέτρο!vasilitsa_xionodromiko1

«Πρεμιέρα» στη νέα χειμερινή σεζόν κάνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, καθώς ολοκληρώνεται μέσα στην ημέρα η προετοιμασία των πιστών και των «λιφτ». Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν τρεις πίστες: η Ελίμεια, ο Φίλιππος και ο Μάγας Αλέξανδρος και τρία «λιφτ»: το συρόμενο, το διθέσιο και το τριθέσιο.

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, είναι το πρώτο Χιονοδρομικό της χώρας μας που θα λειτουργήσει, μετά και τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών στα ορεινά της Βόρειας Πίνδου.

Ήδη το χιόνι που έχει πέσει ξεπερνά το μισό μέτρο, ενώ η διοίκηση του Χιονοδρομικού έχει φροντίσει έτσι ώστε να καθαριστούν οι χώροι στάθμευσης, αλλά και να είναι ο δρόμος εύκολα προσβάσιμος στους λάτρεις των χειμερινών σπορ, οι οποίοι όμως θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες, σε περίπτωση νέας χιονόπτωσης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

2 σχόλια στο άρθρο “Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά με το χιόνι να ξεπερνά το μισό μέτρο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.