Ανοίγει δοκιμαστικά την Κυριακή το «Δάσος των Ξωτικών» – Τι δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Ευρενιάδης12273597_1153315654697150_3794848096021902269_o

Σε πυρωτώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου για την έναρξη της λειτουργίας του “Δάσους των Ξωτικών” την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Σχετικές διευκρινήσεις έδωσε στο KOZANILIFE.GR ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Ευρενιάδης, σχετικά με το οριστικό πρόγραμμα της λειτουργίας του “Δάσος των Ξωτικών” καθώς και τη δοκιμαστική του λειτουργία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ευρενιάδης δήλωσε πώς αύριο Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα είναι επισκέψιμο για τον κόσμο το “Δάσος των Ξωτικών”, κάτω όμως από δοκιμαστική λειτουργία. Μεγάλο ερωτιματικό, όμως παραμένει η λειτουργία του παγοδρομίου.

“Δεν ξέρουμε αν αύριο θα μπορέσουμε να θέσουμε σε λειτουργία το παγοδρόμιο, λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών αλλά και της χρονοβόρας διαδικασίας που απαιτείται για να είναι έτοιμο. Εμείς δουλεύουμε σε 24ωρη βάση, για να επιλυθούν όλα τα ζητήματα. Το παρκο αύριο θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία, όμως να διευκρινήσουμε, ότι η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, έως τότε θα δουλεύουμε για να επιλυθεί οποιοδήποτε ζήτημα.”

Σχετικά με την οριστικοποίηση του προγράμματος λειτουργίας, ο κ. Ευρενιάδης τόνισε πώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

“Το επιθυμητό είναι να λειτουργεί το πάρκο 10 το πρωϊ με 10 το βράδυ καθημερινά, αυτό είναι το αρχικό μας πλάνο, όμως δεν μπορούμε να το καθορίσουμε ακόμα με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι, ότι τα Σαββατοκύριακακα αυτή θα είναι η λειτουργία του.”

Σε κάθε περίπτωση, το KOZANILIFE.GR, θα σας κρατάει ενήμερους για τυχόν νεότερα για τη λειτουργία του “Δάσους των Ξωτικών”.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ανοίγει δοκιμαστικά την Κυριακή το «Δάσος των Ξωτικών» – Τι δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Ευρενιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.