«Υπάρχουν λόγοι για αντίσταση σήμερα;»: Εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»aerghyatretrtΣυζητάμε παρέα με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ και τον ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ

42 χρόνια πέρασαν από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο εκεί που μια ομάδα φοιτητών αγωνίστηκε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες για ελευθερία και δημοκρατία, ένας αγώνας που πέρα από επετειακές εκδηλώσεις και μνημόσυνα αποτελεί αφορμή συζήτησης και προβληματισμού για το σήμερα και το αύριο της ελληνικής κοινωνίας.

Με αυτό το σκεπτικό η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση με τον αρθρογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό και ¨φωνή¨ του Πολυτεχνείου Δημήτρη Παπαχρήστο και τον σκηνοθέτη και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη για τους λόγους, τις ανάγκες και τους τρόπους αντίστασης σήμερα σε μια ελληνική κοινωνία με συνεχείς πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές εξελίξεις.

Μετά το τέλος της κουβέντας θα συνεχίσουμε μουσικά με την Βάσω Ζλάτκου στο πιάνο και την Κική Ντουβαρτζίδου στο τραγούδι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στις 8:00 μ.μ. στο καφέ-μπαρ GALLERY, Β. Φόρη 5, Κοζάνη.

Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.