Συμμετοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στη 2η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expodddsrtfhjtyeuyde

Στη 2η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo θα συμμετάσχει με περίπτερό του ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού. Η έκθεση θα λειτουργήσει το διάστημα 4 – 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία, καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού. Είναι προφανές ότι πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν και να προβληθούν όλα τα πλεονέκτημα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, καθώς η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για τους εκπροσώπους του τουρισμού.

Η συμμετοχή στην έκθεση συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Άξονα 4 ¨Προσέγγιση LEADER” του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, με δικαιούχο το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

Όσες επιχειρήσεις-επαγγελματίες  (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, παραγωγοί κ.α.)  του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού επιθυμούν να τοποθετηθούν στο περίπτερο ενημερωτικά έντυπα – φυλλάδια προβολής και προϊόντα (μη ευπαθή) για διαφήμιση της επιχείρησής τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 24643-50131/50122 e-mail:dservion@otenet.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.