Βίντεο: Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντούjdeuytjytuyju

Προληπτικές δράσεις και ενέργειες καθώς και ο συντονισμός για την αντιμετώπιση  ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο ήταν το βασικό θέμα της σύσκεψης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου, του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Κάτανα, του Αντιδημάρχου και υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου κ. Νίκου Τέτου, των επίσης αντιδημάρχων κ. Σταύρου Παπαδόπουλου και Παύλου Γεμενετζίδη,  του Διευθυντή της αντίστοιχης υπηρεσίας της Περιφέρειας κ. Πρόδρομου Ασλανίδη, Προέδρων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωπων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, των Κυνηγετικών Συλλόγων και άλλων εθελοντικών ομάδων και φορέων.

Εσωτερικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, Εθνική Οδός, αγροτικοί δρόμοι και δρόμοι που οδηγούν σε ποιμνιοστάσια, σχολικές εγκαταστάσεις και  η πρόσβαση σε κτίρια σημαντικών δομών (Κέντρο Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία κ.α.) αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης για μια περιοχή που όλοι συμφώνησαν ότι έχει τις ιδιαιτερότητες της με τους ορεινούς όγκους και το μεγάλο εσωτερικό οδικό δίκτυο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.