Απόκτηση φωτογραφικού υλικού και των πνευματικών δικαιωμάτων του από την Περιφέρεια – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε φωτογράφους



perifereia_kozaniΣτο πλαίσιο απόκτησης φωτογραφικού υλικού και των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού για χρήση του σε τουριστικές – πολιτιστικές δράσεις και σε δράσεις δικής της προβολής καθώς και των Δήμων της, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρακαλεί φωτογράφους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που ενδιαφέρονται να καταθέσουν εγγράφως άτυπες – μη δεσμευτικές προτάσεις, με ανάλογη κοστολόγηση:

α) για υπάρχον φωτογραφικό υλικό, που καλύπτει τις τέσσερις (4) Περιφερειακές Ενότητες και τις προδιαγραφές του Παραρτήματος Α της παρούσας πρόσκλησης,
β) για δημιουργία νέου φωτογραφικού υλικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο Παράρτημα Α της παρούσας πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το έντυπο της πρόσκλησης από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο τέλος κάθε πρότασης παρακαλούμε να υπάρχει η σφραγίδα και η υπογραφή σας.

Οι προτάσεις δεν πρέπει να έχουν ξύσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις και οτιδήποτε άλλο που τις καθιστούν ασαφείς ή δυσανάγνωστες και θα πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή (μορφή pdf) στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

a.papadimitriou@pdm.gov.gr και
d.milonas@pdm.gov.gr.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα και ώρα µε το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα τηλ.: 2461 351 459 / 2461 351 19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.