Υπό την απειλή του άστατου καιρού το αυριανό ποδοσφαιρικό ντέρμπι στην Πτολεμαΐδα!



sjytsjytsjytjytsytj

Από τον Πτολεμαίο:

Όπως όλα δείχνουν, το αυριανό ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ του Εορδαϊκού με τον Άρη, θα διεξαχθεί υπό την απειλή του άστατου καιρού αφού σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ, στην περιοχή μας θα βρέχει κατά διαστήματα το απόγευμα, τις ώρες δηλαδή που αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας.

Την ίδια ώρα, οι φίλαθλοι της ομάδας του Εορδαϊκού, μέσω ανάρτησης στην σελίδα τους στο facebook, εύχονται καλή επιτυχία στους παίκτες, ενώ παράλληλα υπόσχονται ότι θα υποστηρίξουν με θέρμη την ομάδα χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό επεισόδιο.

“Καλή μας επιτυχία!!!”Γεμίζουμε το γήπεδο της Πτολεμαΐδας από άκρη σε άκρη και υποστηρίζουμε με θέρμη τον Εορδαϊκό χωρίς να προκαλέσουμε το παραμικρό επεισόδιο…
Η έδρα της Πτολεμαΐδας θα μιλήσει για άλλη μια φορά και οι παίχτες μας θα σταθούν αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας και θα κάνουν περήφανο τον φίλαθλο κόσμο της Εορδαίας που αγαπάει αυτή την ομάδα…
ΕΟΡΔΑΪΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!”, γράφουν χαρακτηριστικά.

Οι φίλαθλοι καθώς και τα μέλη της ομάδας που όπως φαίνεται δεν πτοούνται από τις προγνώσεις του αυριανού καιρού, καλό θα ήταν να εφοδιαστούν με αδιάβροχα και ομπρέλες.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπό την απειλή του άστατου καιρού το αυριανό ποδοσφαιρικό ντέρμπι στην Πτολεμαΐδα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.