Πέμπτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Τεληκωστόγλου Απόστολος της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης12241390_937871116306389_3080374641304676760_n

Πέμπτος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στη Ολυμπιακή κατηγορία των -80kg στην Ρουμανία , ο Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων του 2012 Τεληκωστόγλου Απόστολος.

Το Δ.Σ.του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον αθλητή για την συμμετοχή και την τρίτη διεθνή διάκριση του σαν μέλος της εθνικής μας ομάδας και του εύχονται ακόμη μεγαλύτερες στο μέλλον.

Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντο την ένωση ταεκβοντο Βόρειου Ελλάδος τους προπονητές της εθνικής μας ομάδας Τορί Δημήτρη που ήταν και στην γωνία του αθλητή, Παράσιδη Κυριάκο, Ζινελη Θοδωρή για την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και τον ομοσπονδιακό κύριο Εφραίμιδη Παντελή που έχει και την επίβλεψη του αθλητή μας λόγο της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη λόγο σπουδών.και όλους τους Έλληνες που ήταν παρόν και συμπαραστάθηκαν τον Αποστόλη και όλη την εθνική μας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πέμπτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Τεληκωστόγλου Απόστολος της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.