Κοζάνη: Άλλο ένα επιτυχημένο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts – Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR και πολλές φωτογραφίες

segkas_seminario15

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου το μονοήμερο σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων με θέμα την προεκπαίδευση Σκύλων για Καθήκοντα Προστασίας στις εγκαταστάσεις του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts στην Κοζάνη.

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση για τη σωστή προεκπαίδευση του σκύλου στα καθήκοντα προστασίας (κατοικίδια – εργασίας), καθώς και η ενημέρωση για την επιλογή σκύλου – κουταβιού για καθήκοντα προστασίας.

Μετά το θεωρητικό κομμάτι υπήρξε και το πρακτικό, με τη συμμετοχή των σκύλων σε τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων που έλαβε χώρα από τον ιδρυτή του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts και διοργανωτή του σεμιναρίου, κ. Σέγκα Γιώργο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR πλάνα από το σεμινάριο, τις δηλώσεις του κ. Σέγκα, καθώς επίσης και πολλές φωτογραφίες από την επιτυχημένη εκδήλωση:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Άλλο ένα επιτυχημένο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts – Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR και πολλές φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.