Κοζάνη: Άλλο ένα επιτυχημένο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts – Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR και πολλές φωτογραφίεςsegkas_seminario15

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου το μονοήμερο σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων με θέμα την προεκπαίδευση Σκύλων για Καθήκοντα Προστασίας στις εγκαταστάσεις του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts στην Κοζάνη.

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση για τη σωστή προεκπαίδευση του σκύλου στα καθήκοντα προστασίας (κατοικίδια – εργασίας), καθώς και η ενημέρωση για την επιλογή σκύλου – κουταβιού για καθήκοντα προστασίας.

Μετά το θεωρητικό κομμάτι υπήρξε και το πρακτικό, με τη συμμετοχή των σκύλων σε τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων που έλαβε χώρα από τον ιδρυτή του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts και διοργανωτή του σεμιναρίου, κ. Σέγκα Γιώργο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR πλάνα από το σεμινάριο, τις δηλώσεις του κ. Σέγκα, καθώς επίσης και πολλές φωτογραφίες από την επιτυχημένη εκδήλωση:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Άλλο ένα επιτυχημένο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts – Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR και πολλές φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.