Δύσκολη νίκη για την ομάδα της Άνω Κώμης κόντρα στον Κένταυρο Πρωτοχωρίου



ddteyjryukioryuiouip

Αγχωτική και δύσκολη νίκη για την ομάδα της Ανω Κώμης στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με 1-0 με αντίπαλο τον δυνατό Κένταυρο Πρωτοχωρίου. Ο Αγώνας διεξήχθη στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης και όχι στην  έδρα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ, το γήπεδο Κρόκου, λόγω άρνησης της διοίκησης της Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ, να γίνει χρήση του γηπέδου.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες και οι δύο ομάδες κινήθηκαν στην μετριότητα. Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Προβλημάτισε η μέτρια εμφάνιση των γηπεδούχων που κινήθηκε σε ρηχά νερά χωρίς πάθος και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τσέπουρα που εκτός της φάσης του γκόλ δεν ήταν απειλητικοί,και κινήθηκαν σε φλύαρη εδαφική υπεροχή.

Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα της Ανω Κώμης που με τους 3 βαθμούς πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ,εναν βαθμό πίσω απο την Ελίμεια.(ακολουθεί το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την κυριακή 29-11-2015 στο γήπεδο Κρόκου).

Η πρώτη καλή στιγμή για του γηπεδούχους στο 44’με τον Μανώλη Μπούλη να πλασάρει από κοντά τον Ιωαννίδη με τον δεύτερο να αποκρούει εξ επαφής.

Στο 50’λεπτό του αγώνα σέντρα του Τσιάκου ωραίο πλασέ του Ιάκωβου Τρέσσου η μπάλα λΊγο άουτ από τα δοκάρια του Ιωαννίδη.
Στο 57′ σουτ του Σιαπανίδη για τους φιλοξενούμενους απόκρουση του Παπακώστα.
Στο 58’ωραίο σούτ του Θεοδωρίδη αποκρούει ο Παπακώστας.
Στο 69’λεπτό ο νεοησελθών Παλαμάς Γιάννης πλασάρει από κοντά αλλά ο Ιωαννίδης διώχνει εξ επαφής σε κόρνερ.

Η λύτρωση για τους παίκτες της Ανω Κώμης ήρθε στο 73′ όταν ο Μανώλης Μπούλης και Νίκος Νάστος αλλάξανε πολύ γρήγορα την μπάλα μεταξύ τους  ο δεύτερος σούταρε δυνατά από κοντά ανοίγοντας το σκόρ για τους γηπεδούχους.

Από το σημείο εκείνο οι παίκτες του Πρωτοχωρίου άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση αφήνοντας πολλά κενά και χώρους χωρίς να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και το παιχνίδι να τελειώσει με το στείρο 1-0.

Πολλά λάθη από τον διαιτητή του αγώνα και για τις δύο ομάδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ν/Τ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΚΑΜΠΕΡ.

Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ.)
Παπακώστας, Τζαλαζίδης Ι., Τσιάκος, Τσιμπούρας, ΝάστοςΣ, Τρέσσος Παπαδημητρίου, Μουλλάι (67’Παλαμάς Ι.), Τζαλαζίδης Κ. (60’Γκιούρας) ,Νάστος Ν,Μπούλης (90’Πλιάτσιος).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ (Αδαμίδης Κ.) Ιωαννίδης, Θεοδωρίδης (87’VASILIOU), Κορδοπάτης, Πεκιαρίδης, Γκουργκούτας, Κεκεζίδης (39’Χασομέρης), Γεωργιάδης, Τσιολάκης, Παρχαρίδης, Σιαπανίδης, Τζοίτης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.