Στον αέρα οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία – Τι λένε στη ΝΟΔΕ Κοζάνης



nea_dimokratia_logoΚαθυστερήσεις στη διαδικασία των εκλογών της ΝΔ, για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Συγκεκριμένα, λόγω τεχνικών προβλήμάτων,  δεν είναι διαθέσιμο το on line σύστημα όπου έχει μπλοκάρει σε όλη τη χώρα και δεν μπορεί να διεξαχθεί η διαδικασία, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ψηφοφόροι.

Τη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν οι κ.Τζτικώστας, ο κ.Μητσοτάκης, Γεωργιάδης οι οποίοι δήλωσαν πώς δεν θα πάνε να ψηφίσουν αν δεν λυθούν τα τεχνικά προβλήμα, ενώ ο κ.Μεϊμαράκης ζήτησε αναβολή της διαδικασίας.

“Να σταματήσει τώρα η διαδικασία και να αναβληθεί για την επόμενη Κυριακή”, αλλιώς θα αποσύρει την υποψηφιότητά του, τόνισε ο κ.Μεϊμαρακης.

Το KOZANILIFE.GR, επικοινώνησε με τα γραφεία της ΝΟΔΕ και μίλησε με την  κ. Σεβεντεκίδου Βαλασία, η οποία μας δήλωσε τα εξής:

“Από στιγμή σε στιγμή αναμένουμε να αποκατασταθεί το πρόβλημα, υπάρχει πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα, πιστεύουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν επιμέρους προβλήματα,περιμένουμε εκ νέου οδηγίες”.

Σε κάθε περίπτωση γα κάθε εξέλιξη της διαδικασίας, το KOZANILFE.GR, θα σας κρατάει ενήμερους.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.