Δηλώσεις συμμετοχής για το Θεατρικό Εργαστήρι Σιάτισταςdimos_voiouΤο Θεατρικό Εργαστήρι Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου ανοίγει και φέτος τις πόρτες του και καλεί τα παιδιά που το επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις δράσεις του.

Μετά από μια ακόμα επιτυχημένη και παραγωγική θεατρική περίοδο, κατά την οποία ανέβηκε μια ακόμα καταπληκτική παράσταση, το Θεατρικό Εργαστήρι είναι έτοιμο να δεχθεί και πάλι τους μικρούς -και μεγαλύτερους- ηθοποιούς του για να ξεκινήσει το νέο του θεατρικό ταξίδι.

Εδώ και πολλά χρόνια το Θεατρικό Εργαστήρι με τη στήριξη του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και του Δήμου Βοΐου προσφέρει στα παιδιά της περιοχής τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάτρου και να προσθέσουν μια πολιτιστική πτυχή στις δραστηριότητές τους

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται στην πρώτη συνάντηση την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα  2.00 μ.μ., στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΔΗΚΕΒΟ
ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.