Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνηςsindikato_oikodomon_kozanisΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης στη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοέμβρη 2015 αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης των μελών του Συνδικάτου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2 Οικονομικός απολογισμός
3 Επιλογή β’θμιας οργάνωσης για την εκπροσώπηση του Συνδικάτου στη ΓΣΕΕ
4 Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης και αντιπροσώπων για τις ανώτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις.
5 Τροποποίηση Καταστατικού

Σαν ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ορίζεται η Κυριακή 22 Νοέμβρη 2015, στις 11:00πμ στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης με τα παραπάνω Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Το ΔΣ του Συνδικάτου καλεί τους οικοδόμους να συσπειρωθούν γύρω από το Συνδικάτο και να πάρουν μέρος στις διαδικασίες του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.