Ημερίδα στην Κοζάνη με θέμα: «Φλεβική Θρόμβωση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε»srthrytutyuhjtytΟ Δήμος Κοζάνης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, διοργανώνουν ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Φλεβική Θρόμβωση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε», την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ (Χαρισίου Μούκα 7, Κοζάνη). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η LEO Pharma Ελλάς.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στα πλαίσια προαγωγής της υγείας των πολιτών. Για το θέμα μιλούν οι Αγγειοχειρουργοί κ.κ. Τριαντάφυλλος Ιορδανίδης και Παναγιώτης Λάτσιος, και η Αιματολόγος κα Βασιλική Γκάσταρη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Ιατρός κος Αναστάσιος Σιδηράς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κος Χαράλαμπος Τσεβεκίδης.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.