Βίντεο: Η συγκίνηση του προέδρου του ΣΔΥΚ Τάκη Σταθόπουλου στον 7ο τερματισμό του σε Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!



hwsrrthrwthrth

Δεν είναι μικρό πράγμα να τερματίζεις στο Καλλιμάρμαρο μετά την κλασική διαδρομή των 42,195 χλμ από το Μαραθώνα. Όλοι μιλάνε για μια εμπειρία ζωής. Πόσο μάλλον όταν το επιτυγχάνεις για 7η χρονιά! Αυτό το κατόρθωσε ο Τάκης Σταθόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015, στη διεξαγωγή του 33ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας!! Και αν συμπεριλάβει κανείς και τους τερματισμούς σε μαραθώνιους της Θεσσαλονίκης -άλλους 7- τότε ασφαλώς με τους συνολικά 14, διεκδικεί μια εξέχουσα θέση στο κάδρο των μαραθωνοδρόμων! Πώς να μην είναι συγκινημένος! Η επίδοσή του, που έχει δευτερεύουσα σημασία, ήταν 3:52:32 και η γενική σειρά  κατάταξής του 2.107η σε 11.834 δρομείς που τερμάτισαν.

Στο πολύ καλό ΒΙΝΤΕΟ που μας απέστειλε η Γιώτα Λ. -την ευχαριστούμε-, είναι καταγεγραμμένοι οι τερματισμοί των δυο -εκ των 3 που τερμάτισαν- Μικροβαλτινών μαραθωνοδρόμων Δημήτρη Παπαδημητρίου και Τάκη Σταθόπουλου -& προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης- και η δικαιολογημένα γεμάτη συγκίνηση δήλωση του Τάκη…

Τι παραπάνω να ευχηθούμε; Να είναι υγιής -υγιείς- και στον 34ο Αυθεντικό!

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.