Βίντεο: Από τους πρώτους Δήμους της χώρας ο Δ. Κοζάνης με αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίαςdimarxeio_kozanisΑυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στο Δήμο Κοζάνης. Ο Δήμος Κοζάνης είναι από τους πρώτους Δήμους της χώρας, που λειτουργούν γραφείο Πολιτικής Προστασίας, το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών φαινομένων, όπως οι έντονες χιονοπτώσεις και  βροχοπτώσεις, σε περιπτώσεις πυρκαγιάς  και άλλες έκτακτες περιστάσεις.

«Με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας επιδιώκουμε να επικοινωνούμε ευκολότερα με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς όπως  αστυνομία, πυροσβεστική, Περιφέρεια κτλ. και να υπάρχει ένας καλύτερος συντονισμός» ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και πρόσθεσε πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να ενισχυθεί και ο ρόλος των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων στηριζόμενοι στο σχέδιο  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης.

«Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε πρωτοπόροι  στην Πολιτική Προστασία» υπογράμμισε ο κ. Ιωαννίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.