Μια ανάσα από την κορυφή για την Α.Ε. Άνω Κώμης – Επικράτησε με 3-2 μέσα στην Ελάτη



ano_komi_omadaΤην τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Άνω Κώμης αφού κατάφερε να κάμψει δύσκολα την αξιόμαχη και σκληροτράχηλη ομάδα του Έλατου Ελάτης  και να παραμείνει μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας της Β΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ στον πρώτο όμιλο.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

Στο14΄λεπτό της συνάντησης ωραία σέντρα από αριστερά του νίκου νάστου,γυριστή κεφαλιά του μανώλη μπούλη η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του αντωναίου.
Στο 28’λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκόρ ο νίκος νάστος με δυνατό σούτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του αντωναίου.
Στο 33’λεπτό του αγώνα σούτ του μπέσα λίγο άουτ από τα δοκάρια του παπακώστα.
Στο 37’λεπτό του αγώνα πολύ ωραία πάσα του τρέσσου στον μπούλη σούτ του τελευταίου πάνω στον αντωναιο.
Στο 47 λεπτό της συνάντησης η ομάδα της άνω κώμης θα κερδίσει καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού του έλατου,θα αναλάβει να το εκτελέσει ο νίκος νάστος και να κάνει το 0-2.
Στο 59’λεπτό ο ντίνας με κοντινή προβολή θα μειώσει σε 1-2 για τους γηπεδούχους.
Στο 63΄λεπτό της συνάντησης ανάποδο σούτ του τρέσσου τρομέρή απόκρουση του αντωναίου στο γ της εστίας του.
Ενώ η ομάδα της άνω κώμης πίεζε για να πετύχει και τρίτο γκόλ σε μια στημένη φάση που εκτέλεσε ο πούλιος για τους γηπεδούχους,στο 69’λεπτό του αγώνα ο σφαλύρας θα εκμεταλευτεί την σύνχυση στα καρέ του παπακώστα και από κοντά θα κάνει το 2-2 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον για το παιχνίδι.
δεν είχε πει την τελευταία του λέξη όμως ο μανώλης μπούλης για την άνω κώμη  που με δικό του τέρμα στο 71’έδωσε το  προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 2-3,όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Πολύ καλή η διαιτησία των  Πανυτσίδη, Μπαλιάκα, Κουντουράκη.

ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ(Αντωνόπουλος Α) Αντωναίος,Μπέσας,Ντίνας,Λαγόπουλος,Γρίβας,Σφαλύρας,Πούλιος(54’Σαμαράς),Λιόλιος(75’Σαλακίδης),Ζαρογιάννης(57’Γρίβας Γ.),Αντωνόπουλος,Αθανασούλης.

Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ.)
Παπακώστας,Τζαλαζίδης,Παπαδημητρίου,Τσιμπούρας,ΝάστοςΣ,Τρέσσος,Γκιούρας(74’Μουλλάι’),Παπαβαγγέλης, Παλαμάς(61’Τζαλαζίδης Κ)Νάστος Ν,Μπούλης(90’Πλιάτσιος).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.