Κοζάνη: Ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα στο Δάσος των Ξωτικών! Τι λέει ο πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Γ. Ευρενιάδης στο KOZANILIFE.GR11052031_1672932452974572_1835990311561326634_o

Το Δάσος των Ξωτικών, είναι το νέο εγχείρημα του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μια πρωτοβουλία, η οποία πραγματοποήθηκε έπειτα από σκέψη πολλών ετών, όπως είχε εκφράσει την επιθυμία στο παρελθόν ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου κ.Ευρενιάδης.

“Από την αρχή της θητείας μου, είναι διακαής πόθος η δημιουργία ενός τέτοιου εγχειρήματος,κοινή μας σκέψη, του κ.Στούκη, αλλά και του κ.Φτάκα” τόνισε ο κ.Ευρενιάδης.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Διοίκηση και το προσωπικό του Εκθεσιακού για την εύρυθμη λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας, ενώ θετικά ανταποκρίθηκαν οι εθελοντές, στο κάλεσμα της Διοίκησης για βοήθεια, όπως δήλωσε ο κ. Ευρενιάδης.

Σε συννενόηση με την Περιφέρεια και με την Τροχαία, υπάρχει η σκέψη για τη δωρεάν μεταφορά του κόσμου από και πρός την Κοζάνη,  στα Κοίλα στο Εκθεσιακό Κέντρο. Το κόστος του εισητηρίου για το Δάσος των Ξωτικών, ανέρχεται στα 0,50 λεπτά, ενώ το κόστος για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες, θα είναι χαμηλό, όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Εκθεσιακού, θέλοντας να δώσει κοινωνικό χαρακτήρα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Ευρενιάδης μίλησε στο KOZANILIFE.GR για την πρωτοβουλία αυτή:

“Είναι η πρώτη φορά στην τετράχρονη θητεία μου, που έχω λάβει μόνο θετικά σχόλια. Είναι η επιβραύβευση των κόπων μου, είναι κάτι που με δικαιώνει. Αν πετύχει, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορώ να σας διαβαιβεβαιώσω για το παγοδρόμιο το οποίο θα λειτουργήσει στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας πως θα είναι 500τ.μ, το μεγαλύτερο της Β. Ελλάδος και ίσως και Πανελλαδικά!”

Η Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία, θα λειτουργήσει από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου με  πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκεπτες.

Luna park, carusel, παγοδρόμιο και προγραμματισμένες συναυλίες θα είναι μερικές από τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Στο Δάσος των Ξωτικών, θα υπάρχει ακόμα, Άγιος Βασίλης, εργαστήρι καλικαντζάρων, ξυλοπόδοροι, ζογκλερ, κλοουν, ξωτικά, καθώς και κυνήγι χαμένου θησαυρού και θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών και θέατρο σκιών.

Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του στις 4 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί με τη συναυλία των Vegas, στην οποία μάλιστα, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τη δράση αυτή, στηρίζει η Περιφέρια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και το ΕΒΕ Π.Ε Κοζάνης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τόσο στη “Χριστουγεννιάτικη Αγορά” όσο και σαν εθελοντές, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45984, 45987.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

12239995_10207868634064012_4898333465152002500_n

5 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα στο Δάσος των Ξωτικών! Τι λέει ο πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Γ. Ευρενιάδης στο KOZANILIFE.GR

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ 500τμ!!! XAXA! ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700-800τμ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 1.000τμ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ 600 – 800! ΕΛΕΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ!

  2. Ειδοποίηση: σκαθάρι » Το Δάσος των Ξωτικών! Τι λέει ο πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Γ. Ευρενιάδης στο KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.