Φεστιβάλ Δυτικής Μακεδονίας «Κερνάμε Ελλάδα» στα Γρεβενά – Κάλεσμα για συμμετοχή από το ΕΒΕ ΚοζάνηςkernameelladaTο Φεστιβάλ Δυτικής Μακεδονίας Κερνάμε Ελλάδα στα Γρεβενά που θα διεξαχθεί στην Μαθητική Εστία Γρεβενών, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Ελάτε να γνωρίσετε τα καλύτερα προϊόντα του πρωτογενή τομέα αλλά και επιλεγμένα ιδιαίτερα προϊόντα από την Δυτική Μακεδονία.

Πολλά κεράσματα και εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ο Executive Chef κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας chef, θα παρουσιάζει καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ πιάτα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef κ. Γιώργος Λέκκας.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, face painting κ. ά.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και η προώθηση των επώνυμων ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το Φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.

Είσοδος 3€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.
Ώρες λειτουργίας: 27/11: 4μμ-9μμ, 28/11: 10πμ-9μμ, 29/11: 10πμ-9μμ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΟΣΣ, Επιμελητήριο Γρεβενών, Επιμελητήριο Καστοριάς, Επιμελητήριο Κοζάνης, Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ράμμος

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με εκθεσιακό περίπτερο στο φεστιβάλ Δυτικής Μακεδονίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά  (χώρος μαθητικής Εστίας) από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, να εκδηλώσουν άμεσα και έως την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 το ενδιαφέρον τους στην Διεύθυνση του Επιμελητηρίου (Ι. Φαρμάκη 2, 1ος όροφος, πληροφορίες  κα Κατερίνα Καρακουλάκη, τηλ. 24610 41693). Η αίτηση συμμετοχής στην οποία αναγράφονται και οι προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής μπορεί να αναζητηθεί από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κοζάνης www.evekozani.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ.

Στόχος του Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας και την  ΕΟΣΣ είναι η προβολή και η προώθηση των επώνυμων Δυτικό –Μακεδονικών και εν γένει των Ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το Φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.

Πολλά κεράσματα και εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ο Executive Chef, κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας chef, θα παρουσιάζει καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ πιάτα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef, κ. Γιώργος Λέκκας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, facepaintingκ. ά.

Είσοδος 3€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Ώρες λειτουργίας: 27/11: 4μμ-9μμ, 28/11: 10πμ-9μμ, 29/11: 10πμ-9μμ.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.