Στην Κοζάνη ο Άδωνις Γεωργιάδης – Για όλους και για όλα ο υποψήφιος για την προεδρεία της Ν.Δ.



111ftgrehrythytg

Στην Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, το απόγευμα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του ξεκίνησε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Κοζάνη, οπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Κανείς μας δεν ξέρει μετά βεβαιότητας που θα είμαστε σε λίγες εβδομάδες και σε λίγους μήνες. Η κυβέρνηση Τσίπρα εξελέγη λέγοντας για άλλη μια φορά απίστευτα ψέματα: Εναλλακτικό πρόγραμμα δεν υπάρχει, όλες οι βαριές φορολογίες έρχονται, 200.000 σπίτια θα μείνουν χωρίς ρεύμα, δίνει την πρώτη κατοικία στις τράπεζες και στους πλειστηριασμούς. Μακάρι ο λαός μας να αντέξει».

112sfghnjdtghjghthg

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ΔΕΗ, λέγοντας πως δε συμφωνεί με την άποψη  να μειωθεί η επιχορήγηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ύψους 600 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Εργαζομένων της ΔΕΗ.

Τέλος, κάνοντας κριτική στους αντιπάλους του για την προεδρεία της Ν.Δ., εναντίον του Απόστολου Τζιτζικώστα είπε πως αν προκειται ο κόσμος να τον ψηφίσει για πρόεδρο, θα πρέπει πρώτα να τον ακούσει να μιλάει, ενώ διαφώνησε και με τη στάση του κ. Μεϊμαράκη να μη θέλει να συμμετάσχει σε κάποιο Debate, μιας και αυτό ευνοεί επί της ουσίας τον κ. Τζιτζικώστα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κεντρική ομιλία του κ. Γεωργιάδη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κοζάνης, στο οποίο παραβρέθηκε πληθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις στον ίδιο.

N.A. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.