ΠΑΜΕ Κοζάνης: Η σημερινή απεργία είναι η αρχή!



pame_logoΗ Γραμματεία Κοζάνης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή των εργαζομένων, των ανέργων, των μαθητών και φοιτητών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών στη σημερινή απεργία, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, παραμερίζοντας την τρομοκρατία και τις απειλές της μεγαλοεργοδοσίας, ξεπερνώντας το κλίμα της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού με τα ψίχουλα που καλλιεργείται από την κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Σε αυτές τις συνθήκες της ολομέτωπης επίθεσης, είναι κρίσιμο να ξεπεραστούν οι ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που όχι μόνο δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας αλλά αντιθέτως έχουν βάλει πλάτη στην εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων, είναι οι φορείς της λαϊκής παραπλάνησης, της συναίνεσης και της ταξικής ειρήνης.

Η σημερινή απεργία είναι η αρχή!

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των γυναικών, των συνταξιούχων, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης και κλιμάκωση της απάντησης μας!

Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε εργοστάσιο και τόπο εργασίας να δοθεί η μάχη της ενημέρωσης για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που είναι στα σκαριά, να πολλαπλασιαστούν οι συζητήσεις και να δυναμώσουν οι συλλογικές διαδικασίες.

Να προετοιμάσουμε γερά το επόμενο βήμα αγωνιστικής κλιμάκωσης, να απαντήσουμε με νέα γενική απεργία ενάντια στην επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση, στα δικαιώματα μας, στη ζωή μας.

Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!
Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων
Να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας.
Να αρνηθούμε το καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 19:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.