Κοζάνη: Η παράσταση «Ίχνη της Μνήμης» στο θεατράκι των Οχληρών



htrsrwthrthyrtyΘυμάμαι, άρα υπάρχω. Όμως, τι συμβαίνει, αν χάσουμε τη μνήμη; Τι γίνεται, αν ξαφνικά ξυπνήσουμε στο απόλυτο κενό, χωρίς τίποτα γνώριμο δίπλα μας, χωρίς αναμνήσεις;

Οι ΟΧΛΗΡΟΙ Κοζάνης, σε συνεργασία με το 3ικαστικό 3ργαστήρι Ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας σας προσκαλούν να βρούμε μαζί τις χαμένες αναμνήσεις στην παράσταση «ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, 16, 17 και 18 Νοεμβρίου 2015, στις 9μ.μ. στο θεατράκι των Οχληρών, Πάρκο Αγίου Δημητρίου.

Τα «ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» είναι μια πρωτότυπη δημιουργική καλλιτεχνική συνεύρεση διαφόρων ειδών τέχνης, όπου το θέατρο συναντά τον ποιητικό λόγο, τις νοσταλγικές μελωδίες γνωστών τραγουδιών, τα χορευτικά βήματα μιας rumba ή ενός αργεντίνικου tango και τη ζωγραφική. Όλες αυτές οι τέχνες «συνομιλούν» για το πώς ορίζουμε τη μνήμη, αυτό τον μηχανισμό που μετατρέπει τον χρόνο σε αναμνήσεις.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, ν’ ανακαλύψουμε όλοι μαζί τα ίχνη της μνήμης μας μέσα απ’ αυτή την πρωτότυπη καλλιτεχνική συνάντηση.

Για κρατήσεις θέσεων κινητό επικοινωνίας 6989390565.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία, Εικαστική επιμέλεια, Αφήγηση: Γλύκα Διονυσοπούλου
Κείμενο, Επιλογή ποιημάτων: Γιώργος Δελιόπουλος
Μουσική ερμηνεία: Αριστείδης Παυλίδης, Τάκης Συνδουκάς, Βαγγέλης Τζημόπουλος, Βασίλης Τσιαβής
Χορογραφία: Γλύκα Διονυσοπούλου, Μιχάλης Μπιμπάσης
Φωτισμοί: Νίκος Νικολάου
Χειριστής ήχου: Γιάννης Μπατιάνης
Μία παραγωγή των «ΟΧΛΗΡΩΝ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.