Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης: 2η προγραμματισμένη Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου



sssdtryuteyut

Ενημερώνουμε για τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 2η προγραμματισμένη Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Παναγιώτη Τσανούλα στις 15 Οκτωβρίου 2015, παρουσία του Τομεάρχη Διοικητικού & Οικονομικού Ιακωβίδη Πέτρου και του Υποτομεάρχη Προσωπικού του Σταθμού Γιαννούλη Δημήτριου, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδη Θεοχάρη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καπνοχωρίου Μισαηλίδη Ηρακλή, του προεδρείου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης, την παρουσία πολλών νέων από όλα τα χωριά της Περιοχής και εκπροσωπώντας το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ο Κοκκινίδης Αλέξανδρος.

– Δενδροφύτευση Περιμετρικά του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και κατά μήκος των ταινιόδρομων μεταφοράς Τέφρα και Λιγνίτη
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Σταθμού το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται να προχωρήσουν οι Αρμόδιες Υπηρεσίες της ΔΕΗ για την έναρξη των διαδικασιών των Δενδροφυτεύσεων.
– Ρύπανση κατά την εκκίνηση των Μονάδων
Ο Διευθυντής δήλωσε ότι θα υπάρξει έλεγχος για την τελευταία εκκίνηση και δεσμεύτηκε πως θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.
– Ρύπανση ταινιόδρομων Α9 μεταφοράς τέφρας
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που επείγει να επιλυθεί άμεσα και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία σύμφωνα με τον Διευθυντή.
– Ρύπανση ταινιόδρομων Β1 μεταφοράς λιγνίτη
Έλεγχος και τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.
– Ελλείψεις Μόνιμου Προσωπικού
Σύμφωνα με τον Διευθυντή οι ελλείψεις και οι ανάγκες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για Μόνιμο Προσωπικό φθάνουν τις 130 με 150 θέσεις, προσθέτοντας σε αυτές και τις συνταξιοδοτήσεις που φθάνουν περίπου  τις 40 στον αριθμό για κάθε χρόνο.
– Τελευταία Προκήρυξη Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα) του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για το 2015
– Ειδικότητες τελευταίας Προκήρυξης Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα) ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελευταία Προκήρυξη Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα) για το έτος 2015 στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, με τις θέσεις να είναι συνολικά 57 στον αριθμό διαφόρων ειδικοτήτων (παλαιών και νέων).
– Προγραμματισμός Προσλήψεων Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα) του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για το έτος 2016
– Ειδικότητες στις Συμβάσεις Έκτακτου Προσωπικού (8μηνα) για το έτος 2016
Για το 2016 οι Προσλήψεις και οι Ειδικότητες (παλαιές και νέες) θα είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί και συμφωνηθεί τόσο κατά το προηγούμενο διάστημα όσο και το τελευταίο διάστημα.
– Προγραμματισμός Προσλήψεων Έκτακτου Προσωπικού (2μηνα) του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για το 2016
Έχουν προγραμματιστεί 42 θέσεις σύνολο (3 Προκηρύξεις των 14 θέσεων) Έκτακτου Προσωπικού (2μηνα) για το 2016 στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.
– Εργασιακά Δικαιώματα (Τροφείο – Επιδόματα)
Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την διεκδίκηση και την απόδοση τους.

– Για άλλη μία φορά ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΗ κύριος Κοπανάκης Ιωάννης αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίηση του στην πράξη, απομακρύνοντας τις όποιες σοβαρές εξελίξεις και καταστάσεις.

– Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης με την συμμετοχή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου, τους Φορείς της περιοχής και την συνεργασία του Αντιδημάρχου Ελλησπόντου – Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης Αριστοτέλη Πουτακίδη, δηλώνουν πως βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή και διεκδικούν για όλα τα παραπάνω θέματα και για οτιδήποτε άλλο αφορά τις Τοπικές Κοινωνίες, έτσι ώστε οι Νέοι και οι Κάτοικοι της περιοχής να ζουν με αξιοπρέπεια, σε όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινες συνθήκες δίπλα από τις πολλαπλές δραστηριότητες της ΔΕΗ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.