Απογευματινή παράσταση τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου του έργου «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ;»



aa6ut5rf7i0ooiuhuj

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 θα δοθεί μια απογευματινή παράσταση, ανοιχτή σε γονείς και εκπαιδευτικούς, του έργου «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ;» του σπουδαίου συγγραφέα Ντέιβιντ Γκρέιγκ σε σκηνοθεσία της Άννας Μιχελή στις 19.00 στην Αίθουσα Τέχνης. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο Πόρτα, που έχει υπηρετήσει το θέατρο για παιδιά και νέους έχοντας γράψει ιστορία στη χώρα μας.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνήγορου του Παιδιού και της UNICEF.

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με την Ξένια Καλογεροπούλου που θα βρίσκεται μαζί μας στην Κοζάνη, την σκηνοθέτιδα Άννα Μιχελή και τον Γιώργο Μόσχο, από τον Συνήγορο του Παιδιού. Επίσης στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Δήμος Κοζάνης με την ψυχολόγο και δ/ντρια της δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του δήμου Κοζάνης Ευαγγελία Μαστοροδήμου και εκπρόσωπος από τη μη Κυβερνητική οργάνωση Αρσις παράρτημα Κοζάνης. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.