Κοζάνη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Καφέ Πολυγλωσσίας στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GRstyjstyjystjtd

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου το 1ο Καφέ Πολυγλωσσίας στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αρκετοί ήταν οι φοιτητές -και όχι μόνο- που συμμετείχαν στην γιορτή αυτή του πολιτισμού, την οποία διοργάνωσαν: Ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, η Ομάδα ΔιΕπαφή Κοζάνης, και το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, με τη βοήθεια των καθηγητριών Αγάπης Αλτίνη και Σταυρούλας Ταβουλτζίδου, υπό την επιστημονική καθοδήγηση της ειδικής σε θέματα πολυγλωσσίας Δρ. Αργυρώς Μουμτζίδου. Την ιδιαίτερη διακόσμηση της εκδήλωσης ανέλαβε ο κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στο Καφέ πολυγλωσσίας οι αλλόγλωσσοι φοιτητές του ΤΕΙ μέσα από την αναδρομή που έκαναν, αφηγήθηκαν τη γλωσσική τους διαδρομή, τις επαφές τους με άλλες γλώσσες και πολιτισμούς, τις κράσεις, τις αλλοιώσεις, τις συναρμόσεις, τις μεταμορφώσεις της μητρικής τους γλώσσας με τις γλώσσες επαφής του ταξιδιού τους.

Δείτε στο βίντεο του KOZANILIFE.GR τα όσα έλαβαν χώρα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας το απόγευμα της Τετάρτης:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Καφέ Πολυγλωσσίας στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR

  1. ΟΛΑ Αριστερά σε αυτη τη χώρα πλέον. Μέχρι και αυτες οι «σπουδαίες» εκδηλώσεις! Συγχαρητήρια στον Αριστερο Δήμο της Κοζανης.
    Μην ξεχασετε να συγκεντρώσετε και τρόφιμα για τους πρόσφυγες αυτή την εβδομάδα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.