Σε λειτουργία μετά από πολλά χρόνια τα φανάρια των οδών Γκέρτσου με Αριστοτέλους στην Κοζάνη!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τέθηκαν σε λειτουργία το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών Γκέρτσου και Αριστοτέλους. Στο σημείο βρεθηκε η Τροχαία Κοζάνης για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μεγάλη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς που θα κινηθούν στις οδούς Γκέρτσου και Αριστοτέλους μιας και τα συγκεκριμένα φανάρια έχουν πολλά χρόνια που ήταν εκτός λειτουργίας.

Να παρατηρήσουμε ότι η κίνηση των διερχόμενων αυτοκινήτων ήταν αυξημένη όλο το απόγευμα της Δευτέρας, με δεδομένο ότι η αγορά της Κοζάνης είναι κλειστή, ενώ στην οδό Αριστοτέλους, φαίνεται να υπάρχει μια αποσυμφορημένη ροή των αυτοκινήτων.

Η οδός Γκέρτσου είναι η οδός στην οποία παρατηρείται συνεχώς αυξημένη κίνηση, με αποκορύφωμα το Σάββατο, όπου γίνεται η λαϊκή αγορά της Κοζάνης. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσουν οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες να δώσουν τη λύση στην αποσυμφόρηση της κίνησης ή αν θα προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα στους ήδη γεμάτους από κίνηση δρόμους της πόλης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Σε λειτουργία μετά από πολλά χρόνια τα φανάρια των οδών Γκέρτσου με Αριστοτέλους στην Κοζάνη!

    1. Άχρηστο και άσκοπο; Ξέρεις πόσες τράκες έχουν γίνει γιατί τρέχουν σαν παλαβοί και δε κοιτάν; Μια χαρά χρησιμότητα θα έχει…

  1. Θα δείτε τι κομφούζιο έχει να γίνει. Η Γκέρτσου είναι ο Περιφερειακός της Κοζάνης. Εχει ήδη πολλά φανάρια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.