Μέγας Πανυγυρικος εσπερινός και Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Κερασιά Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



DSC03310

Το Σάββατο 7-11-15 στις 17:30μ.μ τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ ‘ αρτοκλασίας και περιφορά εικόνας ,στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Κερασιά Κοζάνης χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιερά μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε σήμερα Κυριακή 8-7-15 στην ετήσια πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Ελιμειακός» Κερασιάς προσέφερε στον κόσμο γίδα βραστή με τραχανά, καθώς και άλλα τοπικά εδέσματα που προσέφεραν οι γυναίκες του χωριού προς τιμή των Αρχαγγέλων.

Ακολούθησε εκδήλωση όπου χόρεψε το μικρό χορευτικό του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ.Κεχαγιάς Φώτιος ο αντιδήμαρχος Αιανής-Ελίμειας κ.Ζαγάρας Ευθύμιος ,και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής Παπαδόπουλος Αριστείδης.

Το Δ.Σ “Ελιμειακός” Κερασιάς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Τότσκας Αντώνιος, ευχαριστούν θερμά τις γυναίκες του χωριού για τα εδέσματα που προσέφεραν και τον κ. Καρακούλα Δ. Γεώργιο που προσέφερε την γίδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.