Αντίθετος στην τοποθέτηση Φίλη και ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδηςzamanidis1«Η αμφισβήτηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού προσβάλλει την ιστορία μας και την μνήμη των εκατοντάδων –χιλιάδων θυμάτων της γενοκτονίας , καθώς και τον Ελληνικό λαό .  Η Ελλάδα αναγνώρισε επίσημα από το 1994 την Γενοκτονία των Ποντίων , ενώ το 2006 το Ευρωκοινοβούλιο την αναγνώρισε ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μαζί με το παράδειγμα των Ασσυριο-Χαλδαίων και των Αρμενίων . Επί πλέον η  Γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωρισθεί από την Κύπρο , την Σουηδία και την Αρμενία , αλλά και από Πολιτείες της Αμερικής και της Αυστραλίας.

Ως εκ τούτου δεν επιτρέπουμε  σε  κανένα να αμφισβητεί  τα αυτονόητα και την ιστορία των Ποντίων προγόνων μας , που  έχει γραφεί με το αίμα τους».

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αντίθετος στην τοποθέτηση Φίλη και ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης

  1. Ο Τσίπρας τι κάνει, επίδειξη ισχύος; Τόσο ύσκολο είναι να τον ξηλώσει;; Ακατάλληλος ήταν από την αρχή ο συγκεκριμένος, και όχι έτοιμος για υπουργός! Διώχτον να τελειώνουμε. Ένα έθνος κατάφερε να ξεσηκώσει!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.