«Οφθαλμαπάτη» με το ‪#‎irunmarathon‬ της Εθνικής Τράπεζας;Γεμίσαν τα social media με δημοσιεύεσεις που έχουν το hashtag ‪#‎irunmarathon, το οποίο θα βοηθήσει ώστε η Εθνική Τράπεζα να προσφέρει κάποιο χρηματικό ποσό στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά.efa23b484eb213e8591a50e9399a673c_L

Φωτογραφίες, κείμενα και απλές ατάκες έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενισχύσουν το ‪#‎irunmarathon της Εθνική Τράπεζας. Όλοι οι χρήστες του facebook, twitter και instagram με σκοπό να προτρέψουν και τους υπόλοιπους αντιγράφουν το κείμενο που έχει ανεβάσει και η επίσημη σελίδα της τράπεζας: «Η Εθνική Τράπεζα, Χορηγός και της φετινής διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσφέρει 0,50 ευρώ στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά για κάθε post που θα κάνουμε σε facebook και twitter γράφοντας #‎irunmarathon.» Σύμφωνα με αυτή την δημοσίευση η Εθνική Τράπεζα θα μετρήσει όλα τα post και για το καθένα θα προσφέρει 0,50 λεπτά, για αυτό αυτή την στιγμή δημοσιεύονται ολοένα και περισσότερα.

Όμως αν είσαι λίγο πιο προσεκτικός και διαβάσεις τους όρους θα δεις ότι το ποσό που θα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα είναι καθορισμένο στις 5.000 ευρώ, καθώς ο αριθμός των post που θα καταμετρηθούν από την Εθνική Τράπεζα θα φτάνει έως τις 10.000. Αυτό σημαίνει πως όσα παραπάνω post θα γίνουν, δεν θα καταμετρηθούν για την προσφορά. Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να κατηγορούν την Έθνικη Τράπεζα, σύμφωνα με χρήστες του facebook και του twitter, πρόκειται για «απάτη» και όλα γίνονται για το μάρκετινγκ.

Δείτε το σχετικό κείμενο με τους όρους:

trapeza_ethinki

Πηγή: seleo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.